Πέμπτη, Αυγούστου 02, 2007

Καλώς ορίσατε!


Καλώς ορίσατε στο blog που ήρθε να ταράξει τα νερά!!!

Το blog αυτό δημιουργήθηκε από τις Μαρία Κ. & Μαρία Ψ. στα πλαίσια του μαθήματος Ειδικά Θέματα Εταιρικής Επικοινωνίας, το οποίο προσφέρεται ως μάθημα επιλογής του Τμήματος Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) αλλά οι συντάκτριες του έχουν σκοπό να το διατηρήσουν ενεργό για πολύ καιρό, ακριβώς επειδή το θέμα του δεν θα πάψει να είναι ποτέ επίκαιρο! Και δεν είναι άλλο από...ταράμ ταράμ...την ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!

Η σύγχρονη ελληνική τηλεοπτική πραγματικότητα μας εκπλήσσει καθημερινά, μας κινεί την περιέργεια, μας κάνει να αγανακτούμε, να την μισούμε, αλλά πώς να το κάνουμε, είμαστε...μαζόχες κυρίες και κύριοι!!! Ναι ναι είμαστε διότι ενώ τα μάτια μας βλέπουν...πολλά καθημερινά, εμείς συνεχίζουμε να την προτιμούμε σαν το καλύτερο μέσο ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, να την λατρεύουμε και να κολλάμε μπροστά της για ώρες.

Σε αυτό το ιστολόγιο, ζητάμε τις απόψεις για ότι καλό, κακό, στραβό και ανάποδο βλέπετε στην ελληνική τηλεόραση και σας ενθαρρύνουμε να εκφραστείτε χωρίς φόβο και πάθος! Θα μιλήσουμε γενικά αλλά και ειδικά, θα επικεντρωθούμε τόσο στις ενημερωτικές όσο και στις ψυχαγωγικές εκπομπές και...ο Θεός μαζί μας!

Και πάλι καλώς ορίσατε!!!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας κορίτσια!
Το Blog σας είναι τέλειο! Ειλικρινά! Ειδικά τώρα το καλοκαίρι, οι άνθρωποι θα πρέπει να κάνουν άλλα πράγματα από το να στήνονται μπροστά στην τηλεόραση αλλά τι να κάνουμε που πρέπει με το ζόρι να κάτσουμε στην Αθήνα αυγουστιάτικα για να βγάλουμε τα προς τα ζην;;;
Σας εύχομαι καλή επιτυχία!

elka είπε...

Καλημέρα κορίτσια!

Καλορίζικο το blog σας! Θα συμφωνήσουμε απολύτως με τον αγαπητό Σωτήρη, ότι το blog σας είναι πάρα πολύ καλό. Ειδικά στις μέρες μας είναι πραγματικά ότι χρειάζεται! Πρέπει με κάποιο τρόπο να εκφράσουμε τον πόνο μας και εμείς οι καημένοι που μείναμε στην Αθήνα (το μεγαλύτερο κομμάτι του καλοκαιριού)!

Καλή επιτυχία!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα !!!

καλορίζικο!!!! Το blog σας ειναι πολύ ωραίο και έχει ένα θέμα που μας απασχόλει όλους!!!

Κάλη επιτυχία!!

elena_vatyliotou είπε...

Καλή επιτυχία στο blog σας κορίτσια! Ευτυχώς ή δυστυχώς η δικιά μου τηλεόραση έχει χαλάσει και πιάνει μόνο Σκάι, οπότε τα σχόλιά μου θα βασίζονται στο ό,τι θυμάμαι απ' αυτήν! Αν και απ΄ ότι καταλαβαίνω δεν πρόκειται να αλλάξουν και πολλά!!

carpe diem είπε...

καλως σε βρήκα και εγώ.
thanks για το σχόλιο σου.

βασικά θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι πιο πρακτικό.
Στο blog σου έχεις δεξιά τόσα πράγματα, exit polls, links, κλπ. πως το έκανες αυτο?
ελπίζω να μην ακούγομαι σαν να ήρ8α από τον άρη,ε?
χεχ
thanks

Remosaholic είπε...

Καλώς σας βρήκαμε κορίτσια!!

Angel είπε...

Καλώς σας βρήκαμε και Καλή επιτυχία στο blog σας!