Δευτέρα, Αυγούστου 20, 2007

Η ατάκα..της ατάκας!!!


Και η ατάκα δεν έχει τέλος στην τηλεόραση…

«Η επικίνδυνη κινέζικη πιπίλα που είναι για μωρά κινέζικης προέλευσης...» είπε κάποτε η Ρούλα Κορομηλά και φυσικά δεν είναι η μόνη που βρισκόμενη σε σύγχυση λόγω του τηλεοπτικού φακού ξεστόμισε ευτράπελο-σχόλιο.

Καθημερινά ακούμε διάφορα αστεία που οι παρουσιαστές ειδήσεων, ψυχαγωγικών εκπομπών και άλλων θεαμάτων λένε χωρίς δεύτερη ή μάλλον χωρίς ούτε καν πρώτη σκέψη!

Ακολουθούν μερικές από τις πιο πετυχημένες ατάκες-γκάφες που έχουν ακουστεί κατά την διάρκεια αθλητικών γεγονότων κι εκπομπών:


«Εκπληκτική απόκρουση του τερματοφύλακα, αλλά... γκοοολ»!, Γ. Θαναηλάκης, MEGA, Αϊντχόφεν-Λιόν

«Για όσους έχουν ασπρόμαυρη τηλεόραση, ο έγχρωμος παίχτης Μπατίστα του Εθνικού, είναι αυτός με το μπλέ σορτσάκι.», Μανώλης Μαυρομάτης

«Ουδεμία σχέση έχει με τον Cole της Manchester, μόνο στο χρώμα, την εθνικότητα, την εκρηκτικότητα και μοιάζουν λίγο στο πρόσωπο», Αλέξης Σπυρόπουλος (MEGA)

«Ένα σούτ φωτοβολίδα... και η μπάλα κυλάει αργά-αργά λίγο έξω από τα δίχτυα.», Κώστας Μπάνιας

Μοιραστείτε μαζί μας τις αγαπημένες σας ατάκες που έχετε ακούσει στην τηλεόραση! Είναι αναμφισβήτητα πολλές!

1 σχόλιο:

mikiniki είπε...

Έχω ακούσει τόσες πολλές, ων ουκ έστι αριθμός!! Μια τελευταία ήταν όταν η ρεπόρτερ της ΝΕΤ έκανε ρεπορτάζ για τα πακέτα διακοπών "all INclusive". Θέλοντας να τονίσει πως στα πακέτα αυτά συμπεριλαμβάνονται τα πάντα γαι τον ταξιδιώτη τα χαρακτήρισε "all EXclusive"!!!!